Moje dziewczyny już mają swoje faworyty ! To jest niepojęte jakie mięciutkie mogą być pieluszki!!! Narazie wyglądem powalają, za parę dni powiem jak się noszą. Mają super opinie i w dotyku jak Misie Bukowskiego. Narazie tyle bo "Tester" mi śpi
No dooobra! Chwila prawdy! Są genialnie mięciutkie!!! Jeremi jak mu chciałam założyć to najpierw mi zabrał i mówi " Mama! Misiu misiu!" i potulił formowaną do buźki. Dokładnie tą co jest na Miśki głowie. Dotychczas zachwyt nad pieluchami był ze mną w roli głównej
Nie stało się to przy wersji bambusowej...chociaż tu to ja pieję, bo kremowa i miękka jak żadna inna frotte. Bambus nie musi być organiczny, bo go pędzić nie trzeba (przyrost w granicach metra na dobę ) ale pieluszki i tak mają eko tex certyfikaty.
Zalety: jednak podobają mi się rzepy w formowanej. rzep w otulaczu wydaje się być mega mocny, narazie najmocniejszy, jak złapał to wręcz musiałam pociagnąć, więc może dla niektórych minus. PUL nie ma tej warstewki tkanej, jaką mają Imse bawełniane otulacze, stąd , jak nasiusia to nie czuć za bardzo na otulaczu czyli - może na więcej przewinięć starcza. PUL bardziej śliski od PULa Imse, ale o jego "oddychanie" spoko, bez obaw, tak samo. Dobrze odszyte, otulacz ładnie uformowany i leży bez zarzutu. Suszą sie obie ... poliestrowa po 4 godź była gotowa do użycia, bambusowa wciąż sporo cięższa, schnie przynajmniej dwa razy dłużej.
Te formowane bambusowe, nocką - rewelacja. Z rzepem myślę, że jednak z nich większy pożytek, bo ja będę używać te formowane jak trenerki. Wiem, że to nie gatki, ok - to minus, ale będzie czuł, że mokro, a kałuży nie będzie, tylko pocieknie po nogach (bo bez otulacza właśnie-o to mi chodzi, żeby się orientował Maluch) no i na tyłasku się trzyma - to plus
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum