Kiniunia, a przy nóżkach, w udkach spoko? nie ciśnie? bo Jeremi nie zdążył, a to była moja jedyna obawa, że może uciskać, bo inaczej odszyty, bez mankiecika.
Rzeczywiście na samym początku jest trochę ciasnawy, ale po kilku prankach wszystko się normuje. Cieszę się, że dałam się Tobie na niego namówić. Świetny wybór, dzięki.
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
Dla mnie otulacz bambinex jest rewelacyjny przy wkładkach i muslinie wg. mnie wąziutki między nózkami co sprawa że wkładka/mulina nie lata po otulaczu .Dla mnie to wazne .Trzyma wszytko an swoim miejscu przy najbardziej rozruszanym dziecku Jest One Size to duża oszczędność Ma poządne rzepy co przy starszakach jest dosc istotne
to i ja się wypowiem Otulaczyk jest super! Wygląda rewelacyjnie zarówno na pupce noworodka jak i na dwulatku ( wiem o czym piszę, widzę codziennie na własne oczy ) Bardzo dobrze leży, choć rzeczywiście na początku troszkę przy nóżkach cisnął, ale to chyba moja wina, może za mocno zapinałam I tak jak Biedronka napisała, rzepy ma bardzo solidne i schnie w oka mgnieniu! Polecam!
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum