Ja już zamówiłam wszystkie jakie były w żyrafy i w sowy, ale okazuje się, że na stronie było wszystko, a wrzucić do koszyczka daje się tylko 10% Dostałam jednak zielone światło na zamówienia i doczekali się uzupełnienia stanów, więc i u nas będą jak tylko dotrą z Ameryki ) a good news jest taki, że Pieluszkarnia stała się wyłącznym dystrybutorem Swaddlebees i Blueberry, Weehugger ) więc jesli tylko oni nadążą za potrzebą, będą u nas wszystkie jakie są w ofercie Ja tymczasem mam w sowy torbę wielką na pieluchy z pochłaniającą amoniak wszywką i tycią pieluszkę, którą zakładam lali pokazowej, bo się oprzeć nie mogłam, ale pożytku dla większej niuni już niej nie mam, więc czekam z utęsknieniem i ja i dopilnuję by dotarły pzdr ciepło
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum