uffff!!!! to postaram się być cierpliwa:) będę czekać:) a czy w sklepie na Nowym Świecie jest większy wybór wzorów i kolorów niż na stronie pieluszkarnii??
Kiedy można się spodziewać w Pieluszkarni pieluszek kieszonek Econappi na napy oraz otulaczy Weehugger na napy?
No i jeszcze "z taką pewną nieśmiałością" pytam czy wśród rozwijąjącej się oferty Ecopi pojawią się może wkładki na dzień dla kobiet z bawełny organicznej(np.: coś a'la Imse Vimse)?
Witaj, Weehuggery i Econappi na napy są u nas takie jakie były dostępne dla dystrybutorów w Stanach. Nie ma szans na więcej narazie, zamowiłam max max max z dostępnych. Może napisz jaki konkretny wzór, a sprawdzę w stacjonarnym sklepiku, bo tam na sporo nap weehuggera natrafiam a swoją drogą, to mnie przy tak doskonałych i uroczych rzepach Weehuggera, nay w Weehuggerach w ogóle nie kuszą. U nas w uzytkowaniu od 8 miesięcy i niezmiennie pięknie trzymają, jak żadne inne a do tego wygodniej.
Z wkładkami dzięki za sugestię. Przy wygodzie wkładek Charlie Banana...mało co pewno wygodą zaskoczy, ale pewno jest jeszcze słuszne miejsce na jakieś wkładki bawełniane z jedwabiem, gdy są problemy z florą bakteryjną itp. pzdr ciepło
Ok. Super, że są na stanie. Więc chyba będę dwonić i tak zamówię. Pytałam o tę pieluszkę i otuacz bo na www Pieluszkarni są opisane jako towar wyprzedany.
No i chyba przekonałaś mnie do tych mocnych rzepów - rzeczywiscie są wygodniejsze (tylko moja "spekulantka" się zaczęła interesować rzepami i w innych pieluszkach z lubością je odpina).
Co do wkładek - mam ChB takie z polarem i bardzo źle je tolerowałam, najgorzej było przy upałach. Były wygodne i super się spierały ale musiałam z nich zrezygnować. Jednak dla mnie muszą być naturane tkaniny. Chwalę sobie bawełnę organiczną Imse Vimse ale chętnie spróbowałabym jakiejś alternatywy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum