Rejestracja: Sob Paź 18, 2008 9:12 am Posty: 100 Miejscowość: W-wa
Nie wiem gdzie sie wpisac z moim zapytaniem tak wiec pisze tu. Ewo, coś ostatnio pustki w Pieluszkarni jesli chodzi o temat pieluszek Kiedy bedziecie mieli duuuuuuzy wybor pieluch? Bo co chce cos zamowic to albo nie ma albo rozmiar nie ten albo kolorow brak. A napalilam sie na kilka rzeczy
Proszę pisz które konkretnie pieluszki potrzebujesz, bo wiele jest na Nowym Swiecie, a nie są dostępne w internetowym sklepie. Pękamy w szwach z wieloma pieluszkami, natomiast są takie, których od Producenta nie da się zamówić i tak np. już od grudnia poluję na Issy Bear, codziennie prawie sprawdzając stany; Swaddlebees też niestety się nie udaje. Powoli dostajemy dobre wieści i tak ostatecznie, by mieć moje ukochane Issy BEar w stałej już sprzedaży i pełnym asortymencie, staliśmy się ich dystrybutorem i już nie przez Europę czekać nam przyjdzie na uzupełnienia, tylko bezpośrednio jest więc szansa na koniec posuchy w niektórych tematach Charlie w drodze, no i śmiało pisz czego wyglądasz, możesz na ewa@pieluszkarnia.pl pzdr ciepło
Rejestracja: Sob Paź 18, 2008 9:12 am Posty: 100 Miejscowość: W-wa
Ja czekam na Bluberry te w zyrafki, sowy. Kusza mnie tez Bambooty, mam jedna, kupilam wlasnie u Was w sklepie i jestem bardzo zadowolona tylko cena mnie powstrzymuje przed kupnem wiekszej ilosci Bedziecie mieli wiekszy wybor w Bambootach??? A te Issy Bear, o ktorych pisalas sa takie super? Weszlam na ich strone i od ilosci wzorow i kolorow mozna zwariowac A co z BG artystyczna seria? Beda jeszcze? Pozdrawiam
Hej, Blueberry zamówiłam wszyyystko co jest,czyli wszystko poza żyrafami i sowami, choć i tych troszkę, ale bardziej w Econapi Swaddlebees itp, bo Blueberry nie nadąża z zapotrzebowaniem, a komunikat "będą za tydzień" widnieje kolejny miesiąc. Zamówiłam zaraz jak ogłosili, że będą dostępne uzupełnione braki, a tu dalej nie ma możliwości tych dwóch ulubionych wzorów. Mamy na nich wyłączność, więc naprawdę zamawiamy wszystko co udostępniają.
Bambooty mogę zamówić konkretny, ale nie będziemy mieli ich w stałej, bo cena przeraża nie tylko CIebie.
Issy są cudowne, nie znam bardziej chłonnej pieluszki, na której można polegać choćby się po nocy pół dnia zapomniało przewinąć nie znam konkretniejszych i ładniej uszytych wkładów i to z bambusa! Wzory też boooskie. Ja czekam na małpki!!! idą!
szkoda, że dopiero teraz dowiaduję się, że to co jest na Nowym świecie nie ma na stronie... bo dopytywałabym o rozmiar II szortów wełnianych, a teraz do połowy lipca nie ma mnie w Wawie... a później nie opłaci mi się już kupować bo dziecko wakacje zamierzam odpieluchować w ciągu dnia. A tak przesyłka za droga, a 300pln nie uzbieram [bo na bieżąco kupuję] - przed wyjazdem robiłam kolejne zakupy.
ja już nie mogę się doczekać kiedy zamówię pierwsze pieluszki wielorazowe, tylko martwią mnie te braki w magazynach, potrzebuję formowanek i otulaczy w rozmiarze NB, no i nie powiem ale urzekły mnie pieluszki łaciate (krówka) i pszczółka, które również nie są dostępne. Mój mąż znowu powiedział że fajnie by było mieć pieluszkę w panterkę lub tygryska, tylko jak na razie na stronie pieluszkarni nie doszukałam się takich wzorów, widziałam na innych stronach, innych firm, ale tam żadnych opinii nie ma na ich temat więc boję się ryzykować. kiedy będzie dostawa?????
Jeśli planujesz zakupy dla noworodka, to niekoniecznie te wzorowane są idealne, bo wzór, owszem - super ale ja np. nie wyobrażam sobie pszczółkowatej Cushie Tushie na noworodku, bo jest zbyt wysoka w pachwinkach i niestety przy leżeniu boczkiem regularnie zdarzają się przecieki. Ja mam pszczółkę tylko ze wzgl na wzór, ale zawsze upewniam się 3 razy, czy dobrze dociśnięta, czy przylega, co bez względu na ilość upewnień, przy tycim noworodku, nie gwarantuje sukcesu. Jeśli chcesz jednak pszczółkę na Nowym Świecie mam, nie am na stronie i tylko pisz ewa@pieluszkarnia.pl Jeśli mowa o krówkowatych Blueberry, to także polecam poczekać, przynajmniej 6-8 tygodni, bo ma dośc pokaźny wkład i jest dość szeroka. Pzdr ciepło
uffff!!!! to postaram się być cierpliwa:) będę czekać:) a czy w sklepie na Nowym Świecie jest większy wybór wzorów i kolorów niż na stronie pieluszkarnii??
na Nowym Świecie generalnie jest większy wybór niż w e-sklepie. Dla noworodka kupiłam poleconą przez Panią Ewę kieszonkę Blueberry delux mini, czyli noworodkowo/niemowlakową, której na stronie nie ma. Jest świetna.
Dla noworodka polecam tez Tots Bots Teeny Fit, malutka, zgrabniutka, chlonna, świetnie się sprawdza na noc.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum