Temat postu: Co wkładacie do srodka kieszonki Bum Geniusowej?
Wysłany: Wto Sty 05, 2010 11:00 pm
Z tego co widzę, największe formowane treściwe i skuteczne wkładki Wonderoosów, czy tzw. Hip hip baby, wcale nie mają szans "przespać nockę" w kieszonkach Bum Geniusa, bo V3 są mniejsze i chyba z założenia zbyt zgrabne na takie poduchowate wkłady. Wchodzi, ale tylko jak kieszonka jest rozpięta na największy rozmiar i trzeba się ciut nagimnastykować, żeby fałdek niewygodnych nie było. Skuteczny to zestaw, ale dla większych siuśmajtków, choć pewno dopiero tym potrzebna jest i większa chłonność. A co wkładacie w kieszonki, żeby mieć więcej wkładów poza tymi dwoma z zestawu?
Temat postu: Re: Co wkładacie do srodka kieszonki Bum Geniusowej?
Wysłany: Czw Sty 21, 2010 10:44 pm
ja tak samo jak Biedroneczka, dwie duże wkładki
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Wysłany: Wto Lip 20, 2010 11:01 am
A ja ostatnio włożyłam zestaw wakacyjny tj. wycięte prostokąty z bawełnianych koszulek, złożone jak prefoldy, jak wkłady bo przy pupci i tak jest miękka warstwa mikropolarku. Jak się zużyły, bo nie obszyte, to zużyliśmy na szmatki. Tutaj akurat ze Swaddlebees, ale te same wkłady włożyłam do Bum Geniusa.
Wysłany: Śro Sie 04, 2010 5:54 pm
Dla mojej prawie 5 miesięcznej panny wystarczają na noc te oryginalne wkłady, jak zacznie brakować to pewnie będę dorzucać jeszcze bambusową dodatkową wkładkę z CP
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum