Rejestracja: Sob Paź 18, 2008 9:12 am Posty: 100 Miejscowość: W-wa
Po prawie 2 miesiącach używania różnych pieluszek wielorazowych stwierdzam, że najbardziej do gustu przypadły mi Bumgenius, lubię je poznieważ najłatwiej i najszybciej potrafię je zakładać, szybko schną, sprawdzają się w nocy i poza domem. Szkoda tylko, że jest taki mały wybór kolorystyczny. Widziałam nowe kolory!!!podałabym stronę, ale Admin będzie zły ciekawe czy Pieluszkarnia przewiduje te dodatkowe nowe kolory?
Hej , widziałam je, mowa o Wonderoos, bo Bum Genious nie ma więcej kolorów w ofercie. Nie ma nowych kolorów, a jak będą, to zdecydowanie będą i tutaj. Z tego co widzę to jedyna różnica to zatrzaski w pasie do regulacji, a nie rzepy, natomiast właśnie te elastyczne rzepy w BG V3 podobno najbardziej przypadły do gustu mamom, bo pieluszka przylega ładnie. Jeśli sprawdzicie, napiszcie jak się sprawują
Rejestracja: Sob Paź 18, 2008 9:12 am Posty: 100 Miejscowość: W-wa
ewa napisał(a):
Hej , widziałam je, mowa o Wonderoos, bo Bum Genious nie ma więcej kolorów w ofercie. Nie ma nowych kolorów, a jak będą, to zdecydowanie będą i tutaj. Z tego co widzę to jedyna różnica to zatrzaski w pasie do regulacji, a nie rzepy, natomiast właśnie te elastyczne rzepy w BG V3 podobno najbardziej przypadły do gustu mamom, bo pieluszka przylega ładnie. Jeśli sprawdzicie, napiszcie jak się sprawują
Ewciu, Bumgenius ma 4 nowe kolory!!!!!!!!!! Wonderoos to zupełnie inne pieluszki, wysyłam Ci na priva stronę.
Hej! i ja chciałam dołączyć do was eko-mamusie swoja skromna osobę:) Jestem mamą 3 miesięcznego Marcelka... ja jestem na bumgeniusach v3 i polecam wszystkim, jestem bardzo zadowolona z tych pieluszek:) uzywam też sporadycznie formowanych frotowych ale BG sa najlepsze
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum