To teraz ja zacznę. POlecam, polecam, polecam. Mam 7 i dokupuję jeszcze 2, bo są rewelacyjne. Chociaż z czasem ta mikrofibra troche się zużywa, włoski gibi-ale generalnie bardzo fajne. Na noc zakładam do nich wkładkę, która czyni pupę prawie suchą http://www.pieluszkarnia.pl/index.php?p ... nesize-v-3 . ALe robię reklamę... Mam nadzieje, ze admin mnie nie pogoni.
Ostatnio edytowany przez admin, Nie Paź 12, 2008 12:34 pm, edytowano w sumie 1 raz
Jako że w Pieluszkarni też mamy Bumgeniusy to zmieniłem tylko link na nasz:)
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
udało mi sie nabyć 6 BG przypadkiem ;) REWELKA !! mięciuteńskie ...extra szybko schną .MOżna wsadzać do środka co sie tylko ma pod ręka jak zabraknie wkładek .No super ! Polecam :) I tak samo jak topcia musze jeszcze dokupić troche ;)
aha ja włąsnie kupiłam 10 sztuk ręczników z ikei takich dziecinnych za 1,49 bodajże na allegro i będe je stosowac jako wkładki bo podobno są super chłonne
A masz, czy macie może wśród swoich BumGen te organiczne, tj z organiczną bawełenką w środku? Widzę, że to dwie różne bajki. Używam właśnie obie i mam słabośc do tej z bawełną w środku, ale widzę , że tylko cena w zł jest ta sama za V3 i Organic, bo jeszcze za tą z bawełnianą org jest dodatkowa cena, tzn. to nie jest kieszonka i jak sie raz zabrudzi to do pranka i nie ma w co wkładać dodatkowych wkładów. Kieszonki niet! Czyli na raz i ciach do pralki. Osobiście tylko takiej wersji jestem zwyczajna, więc aż tak nie ubolewam.
Widzę też , że organic BG dłużej mi schną na lince niż te klasyki, bo te drugie są sztuczne całkowicie, bezpieczne - tak! spoko, ale to microfibra i poliester, więc koło organicznej bawełny nawet nie leżalo;-) Za to nagrodą za ten kompromis jest idealnie w mig schnąca, mięciutka funkcjonalna pielucha. Super, że rosną z Maluchem przez te zatrzaski :-)
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
[quote="ewa"]Hej Biedronka! Dziewczyny!
A masz, czy macie może wśród swoich BumGen te organiczne, tj z organiczną bawełenką w środku? [/quote]
ja mam tak : z tym grubszym polarkiem .JAkoś fajniejsza mi sie wydaje i z takim czyms cieniutkim ale nie powiem ci czy to organiczne czy nie :/ ale sa to te v3 czy jak im tam ;)
Hej Biedroneczka! Te organiczne http://www.pieluszkarnia.pl/index.php?p ... ic-onesize i może to nawet to o czym mówisz, że cieńsze ciut, bo to nie kieszonka z mokrofibrową wkładką. Pewno gdyby była grubsza to by zupełnie długo schła. Mi chłonności wystarcza, ale jestem ciekawa jak ktoś kto dłużej poużywał ;) Pozdrowionka :)
Ewciu nie to ja takich nie mam .MAm w takim badz razie wszystkie v3 ale np. 3 sa z grubego polarku wewnątrz a 3 z takiego czegoś cienkiego ale tez po wysiusianiu jest suchutko .
sprawdziłam z fotkami z pieluszkarni i ja mam takie jak ty masz;) poznałam po rozłozonej pieluszce ..te wnętrze jest takie same :) więc 3 mam takie jak ty hehehe ale mnie nurtuja te 3 pozostałe ...ten polarek :/ a może to jakas starsza wersja jest ?
Witam! Ja nowa eko-mama. Możecie porównać JBD z Bumgenius w użyciu (chłonność, czas wysychania) jeśli używacie obu tych cudowności? JBD zakładam memu rocznemu skarbowi na noc ale długo mi wysycha po praniu.
Rejestracja: Sob Paź 18, 2008 9:12 am Posty: 100 Miejscowość: W-wa
Bumgenius-y są super, wysychają bardzo szybko, chyba najszybciej z wszystkich jakie posiadam, a mam Mother-ease, Imse Vimse, Nature Babies, Storchenkinder. Jeśli chodzi o JBD to właśnie testuję, pieluszka jest fajna, ale schnie dłuzej od BG.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum