Witam! Od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczka BG między innymi w nowych kolorach i niestety jestem rozczarowana tym że te nowe zielony, niebieski, a zwłaszcza różowy zafarbowały. Wygląda to tak jakby farbował ten kawałek materiału do którego doszyte są rzepy. Może coś źle uprałam albo w złym proszku albo już takie są. Nie zmienia to jednak tego że pieluszki same w sobie są fantastyczne.
Witaj Atelko! Zdębiałam Czy możesz mi napisać w czym i jak prałaś? Ja mam i ciemny zieleń i ciemny niebieski i jeszcze bez uszczerbku. Czy Ty zobaczyłaś, że straciło kolor, czy raczej inne rzeczy przyjęły ich kolor, a BG wygląda bez zmian? Pozdrawiam cieplutko
BG bez uszczerbku, nie straciło koloru ani nic się nie stało jedyne po czym poznałam że puściło kolor to zaróżowione, zazielenione i zaniebieszczone wkłady (ale tylko w kilku miejscach) i te wszywki do przyczepiania rzepów. W pomarańczowym nie widać aż tak, ale to chyba przez to że delikatniejszy kolor. Zastanawiające jest to, że nie chwycił koloru polar zaraz obok rzepów, a jedynie te wszywki. Pierwszy raz uprałam w 60 stopniach w jakimś zwykłym płynie do prania sensitive (tylko to miałam i w tym piorę rzeczy Julki) i możliwe że to tego wina. Teraz piorę w jelpie i ciężko ocenić czy dalej farbuje czy nie bo kolorek złapany i puścić nie chce. Aktualnie czekam na paczkę od Was z proszkiem i napy freshem więc powinno być już dobrze.
Jak dla mnie to nie ma to większego znaczenia, bo pieluszki sprawdzają się bardzo dobrze, a tych wszywek i tak nie widać jak mała ma BG na pupie.
U mnie rożowy BG tez farbnął - wszywki do przypinania rzepów mi sie zarożowiły.Ale niebieski nie zafarbował Prałam w jelpie i dakos. Ale w niczym to oczywiście nie przeszkadza.
No dobra! Chwila prawdy...okazuje się, że i u mnie zafarbowało, ale tak tyci (właśnie też przy rzepie), że wcześniej nawet się nie dopatrzyłam. Zrobiło się z tego ładne płynne przejście w biel kieszonki która u mnie kompletnie nie naruszona kolorem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum