Właśnie doszły do mnie pierwsze Bumgeniusy V3, obejrzałam je sobie dokładnie i w związku z tym mam pytanie- ich wnętrze jest z materiału przypominającego polar, czy pupka dziecka nie będzie miała w nich w lecie za gorąco? Jednym z plusów wielorazowego pieluszkowania jest nie przegrzewanie pupki czy na pewno w Bumgeniusie V3 nic się dzieciaczkowi nie przegrzewa? Pytam bo mój synek jeszcze siedzi w brzuszku
Kochana nic się nie przegrzeje To nie jest zwykły polar. To jest mikropolar. Jest po to aby dziecię miało suchą pupcię i tak jest w istocie-wiem, bo używam
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum