a jak jest z poruszaniem się dzieci w BG? Mój 5,5 miesięczny synek używa JBD ale ta na średnio się sprawdza jeśli chodzi o podnoszenie nóżek do buzi podobnie jak formowane + otulacz. Jak to wyglada w przypadku BG?
Hej Pomidorka! Jeśli w BG kieszonce będziesz miała tylko wkłady microfirowe, a nie np. muślinę 100gr, czy ręczniczek frotte, to poczujecie różnicę. Jest sporo mniej puchata i tworzy mnieszą "rozpórkę", zwłaszcza jeśli porównasz do otulacza + formowana frotte.
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
Dla mnei wazne jest żeby dziecko miało swobode i nie mialo pupy jak owad czyli wielki odwłok z pieluchy BG sa swietne bo : małe, zgrabne, dopasowują się super do dziecka ! Maluch nie ma problemów z stawianiem pierwszych kroczków w tych pieluszkach bo nie wisza mu do kolan i nie sa szerokie w kroku
Dziękuję Dziewczęta, BG właśnie przyszły, zaraz wrzucam do pralki i jutro będziemy testować jak się sprawdzają przy obrotach maleńkich ciał i wkładaniu ciuputkich stopek do buzi.
To ja dołączam do grona fanek/fanów BG! sprawdza się rewelacyjnie zarówno jeśli chodzi o swobodę ruchów - Rudek bez problemu wsunął stópke do buzi, obroty też wychodziły doskonale, jak i chłonność. Myślałam, że może być problem z przeciekaniem przy nogawkach (jak się zdażyło w Tots Bots All in One) ale jest super.
Szkoda, że wcześniej nie wypróbowałam ale jakoś nie mialam zaufania do kieszonki nie wiem czemu... za to mam porównanie z innymi pieluszkami i wiem, że te są the best.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum