Dziewczyny Kochane, chcę wysłać chustę neutralną cudownej dziewczynie do pofarbowania. Tsumiko farbuje w najpiękniejszych kombinacjach.
Czy znacie chustę, którą najlepiej wykorzystać do gradiacji, tak aby była tak odrobinę z połyskiem, nie tępa, i miękka jak Hoppediz superlekka, ale z innego rodzaju. Superlekka nie występuje w jednym kremowym kolorze, poza tem taką już mam i w sumie najbardziej bym chciała to odczucie, ale chcę poznać Didymos albo ellevil. Mam też Nati żakardową i z bambusem i obie sJakiś Didymos? słyszałam, że jedne są bardziej twarde i jak płótno, inne bardziej gładkie, tylko które które które?
Ewciu dawno mnie tu nie było i dzisiaj w wolnej chwili zerkam co tu się dzieje a tu takie rzeczy farbowanki Ci w głowie ja poleciłabym Ci jakieś indio z lnem-będzie na dłużej, mam jeden len i super nosi, a mój najmłodszy ciut młodszy od Twojej Noemi. Czytałam też o chiarze didymosa-ponoć bardzo podatna na farbowanie i nośnością nie grzeszy a kolory już wybrałaś? Też mnie korci jakaś gradacja od Tsumiko ale do tej pory kolorów wybrać nie umiem Ściskam Was!
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Mamru Dzięki! wielkie! Wygląda na to, że Indio z lnem Didymosa będzie szczęśliwą posiadaczką boskich kolorów od Tsumiko i nosicielką tyłeczka Noemi:) Wybrałam głęboki fiolet, przez jasny przechodzący w błękit do turkusu:) czyli moje wyobrażenie tego co Ziemia daje nam, żeby nas nasycić swoją obfitością i ucieszyć- niebo i kwitnące kwiaty ) oba niosą w sobie dużo Słońca i życia. Ja jestem tak bliżej ziemskich kolorów: beży, kamieni, szarości, brązów...ale tym razem ckno mi już za wiosną i latem i ani mnie ciągnie do spokojnych kolorów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum