Temat postu: Re: i dziecko ..i pieluchy...i matka polka ;)
Wysłany: Czw Paź 16, 2008 9:54 pm
Wooooow Biedronka!!!! Jesteś CUDNA ! Skarby masz jeszcze cudniejsze!!! Ja chce być w tej chuście!!! znaczy w środku!!! Chyba im dobrze z Tobą :) Całuski :) ps. fajne masz pieluszki;)
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 6:31 pm
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
Kiniunia i teraz mnie zatkało z dwóch powodów chusta : nie potrafię określić czy to Nati sunset czy hopek :/ zaczynam sie cofać heheh ;) ale stawiała bym bardziej na Nati :)
wiązanie ..albo 2x z wywiniętym połem na ramieniu :)( ale chyba nie bo za dużo wam chusty zostało w koło biodra ;) ) więc obstawiam zwykłe wiązanie na biodro z chusty 4,6 ;) fajnie dociągnięte , chusta ładnie naprężona :) ślicznie wyglądacie :)
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 9:08 pm
OO00ooo Maaatko z Córką !!! Jakie śliczne! Wszystko! Marysia, Mama, chusta! a do tego teraz już wiem, że i wiązanie śliczne! Czy to nie powala, że Biedronka ma tyyyyle pojęcia o każdym szczególe chustowym!?!?! Będę uważać zanim się następnym razem dam zamotana sfotografować. Cenzura na forum! I Bogu i Biedronce dzięki ;-) ! Super! Dzięki Babeczki!
Wysłany: Pią Paź 24, 2008 9:38 pm
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
Ewcia wariatko ty moja nie pisz tak bo az mi głupio sie robi ...co ja tam wiem .Ucze sie i jeszcze dłuuuuuuga droga przedemną ;)
Ale wiązanie faktycznie x na biodro :) zdjęcie nie pokazuje przodu i dlatego nie widze dokładnie a chusta podobna do Nati tylko że kolory na monitorze mamy inne i nie dowidzam dokłądnie odcieni :(
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum