Wreszcie się z chustą przeprosiliśmy! Wiem, wiem, że pod kolankiem powinien mieć naciągnięte i że chustomanki mają dobry materiał do nauki na mnie, ale się cieszę, że się dałam zindoktrynować i, że w ogóle Młody dał sie wcisnąć:) Wreszcie, bo już mamy za sobą pare nieudanych prób, kiedy pomyślałam, że to nie dla nas. A jednak, lepiej późno niż wcale;) Jeremi uwielbia nasze tulanko!
Przez Ciebie wpadłam po uszy! Uzależniam się! Dostałam dzis Twoje Podegi i ... uciekam z nim na koniec świata! Nie oddaję! Ja chcę w góry! Łazić bez końca :-) Podegi jest jakimś wyjątkiem z bajki wcielonym! Jeremiego dziś przenosiłam na szkolnym zebraniu i dzięki temu sobie jeszcze notatki porobiłam! Cuuuuudownie! Jest znów lekii! ( zważywszy, że waży dobre 14 kilosków i kocha włazić w każdą niedozwoloną dziurę...to cud! ) Jak nie chciał wejść... to sobie misia włozyłam...pluszowego... hmmm...myślisz, że to już uzależnienie ;-) ? Obiecuję zdjęcie jak tylko Radu mi zrobi :-) A moje zielone cacko to Bebelulu :-) dobre cztery metry zieloności :-) Aga Duda ma sposób jak w tym nie czuć, że waży już tyle i jest super :-) Pomotałyście mnie skutecznie.
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
Ewcia cudnie !!!
Tylko w podegi te pasy nosi sie pod paszką ;) a tak jak Ty zawiązałaś to nosi sie w Mei Tai ;) Zawiąż Jeremiaszkowi pod paszkami ..żeby ramionka nie były w podegi hehehh a jak nie będziesz wiedziała to zobacz jeszcze raz na you toubie :) albo sie pytaj ciotki Biedronki ;)
no qrde cudnie cudnie !! i widac że Jereszkowi sie podoba ! i Ty taka rozpromieniona !
no to wpadłaś Babo !!
;)
sesese
Załączniki:
EllaRoo-Podaegi.jpg [ 22.09 KiB | Obejrzany 2248 razy ]
Biedroneczko, może w takim razie doradzisz i mnie...co prawda moje maleństwo jeszcze w brzuszku (2 tygodnie do terminu :)) ale temat chustowy zapadł mi w serce całkowicie, totalnie i nieodwołalnie. Kupiłam sobie elastyczną chustę Hoppediz - 4 m - czy to jest dobry wybór jak na sam początek i dla takiego laika jak ja???
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
no dobra ...to lecimy z tematem ;) uważajcie bo ja o chustach to mogę tak jak Ewcia o pieluszkach ;)
Elastyczna dla Ciebie to super rozwiązanie .Dla noworodka i niemowlaka tak do 4 miesięcy elastyczna jest super ! Nauczysz sie dociągać chuste prawidłowo bo elastyczna wybacza błędy ...tkane juz nie sa tak wybaczalne ..a raczej nie wybaczają ;)
Jak zaczniesz odczuwać ciężar dziecka już to elastyczna zamienisz na tkaną chustę wiązaną :)
Tylko elastyczna kupiłaś chyba 4,6 metra , tak ? a jaką firme ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum