"Gaga"!...? No nie tylko już ulubiona gazeta dla nas, ale pierwsze słowo jakie Jereszko wybrał na swoją Ciocię Grasię Moją ukochaną Siostrę !!! No i muuuuuszę! muuuuszę! się pochwalic bo to wieść nieprzeciętna!
Moja siostra będzie miała swojego trzeciego Skarba! Będzie nas więcej Matek Polek Trójek !Witaj w Klubie Grasia! Najlepszym na świecie:-) poza tym ...dla uzależnionych pieluszkowo Myślałam już, że nigdy tam nie dobijesz..
Wiem, że dużo jest cioć przy nadziei, ale nasza to CUD istny! Do wieku już od dawna się nie przyznaje, a powinna, bo super wygląda jak na swoje... tu tu tutu:-) a do tego ostatnio była na porodówce 12 i 17 lat temu a do tego, już nie pamiętam nawet ile lat temu mówiła, że nawet nie ma mowy...!
Podobno spora w tym sprawka naszego Jereszka, który ją skutecznie czarował.
A Mąż tu sobie w międzyczasie dom wybudował, drzewo posadził a ... potem tylko skuteczne pozy z Jereszkiem przyjmował .... Bravo za kreatywność Szłogier! W każdym wymiarze tego słowa:-) Jesteś wielki
No i co? Jeeest!!!
USG mówi w 22 tyg, że są już dostępne najbardziej upragnione orzechy na Pomorzu Juuuhuuu!!! Niestety bezcenne i zajęte forever- nosi je MOJA SIOSTRA
Chłopak w mojej rodzinie to prawie takiej wielkości cud jak ten, że Gaga w ogóle dołączyła do naszego klubu Dziadek ma 2 córki i 4 wnuczki...no i 1 Jeremi, który spadnie niebawem z tronu A niech tam! choćby i z hukiem! Z największą radością czekamy nowego KRÓLA Gratuluję Wam ! Ewka
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
Ewcia gratki ogromne dla Gagi rodzina wams ie rozrasta jak nic ! super extra nie ma to jak guganie maleństwa w domu OD razu cała rodzina młodnieje i chce sie żyć
Siostra widzę,że wieści o powiększającej się liczbie wnuków naszych Rodziców poszła w cyberprzestrzeń. Ja jestem noga komputerowa i internetowa,więc ostrzegam,że moje wsparcie na forum może być nędzne, nieukwiecone i blade. Ale proszę mieć tu wzgląd na moje aktualne pochodzenie ( ja dziewczyna ze wsi ) i wiek (:oops:). Nie będę pisać dużo,żeby nie męczyć grono,ale jednym muszę się pochwalić....TWÓJ LENIWY DOTYCHCZAS SIOSTRZENIEC (tak mówią) WRESZCIE ZACZĄŁ MNIE PIEŚCIŚ W BRZUSZKU(szkoda tylko,że po pęcherzu,bo latam do WC jak opętana). Pozdrawiam Cię Kochana Siostrzyczko oraz inne Biedroneczki i Mateczki!!!!! GRAFKA.
Ale NEWS!!! Kopie? W pęcherz? No pewno! Bo to chłopak! Jedyne co mu tam piłkę przypomina! a do tego atletyczne wspparcie sobie tym wyrabia, musisz się już uczyc latać za nim nadążyć No żebym ja się na Forum takich rzeczy dowiadywała!? Siostra! To już tylko świadczy o tym, że ta cyberprzestrzeń Cię tak do końca to nie przeraża. No to ja bardzo poproszę o to blade wsparcie i slę buziaki
Witam ponownie na forum!!! Przepraszam moją Siostre za milczenie,ale pochłonięta jestem czytaniem książek.Teraz czytam:WZLOTY I UPADKI SUPER MAMY(Polly Williams).Wciągnęła mnie -polecam, chociaż jeszcze nie znam finału.A tak na marginesie: szukam ciekawego imienia dla płci męskiej.Większość Rodzinki oscyluje pomiędzy Franciszkiem, a Frankiem.........czyli mam jakieś inne wyjście? Pozdrawiam!!!
Dziś w nocy zostałam prawie najszczęśliwszą ciocią na Ziemi! Hurra!!! Moja ukochana siostra Grażynka urodziła zdrowego, ślicznego, rosłego (63 cm!!! i 3950gr )Tymusia, Tymeczka, Tymoteuszka! Rodził się całe 20 minut, nie dając tym szansy swojemu tacie na dotarcie, a mamie na rozdarcie
czemu prawie najszczęśliwsza? bo jestem okrutnie chora, a miałam mieć ten niepojęty zaszczyt bycia przy jego narodzinach i zobaczenia jego pierwszych oddechów po tej stronie mamy. Szanse na dotarcie mialam nawet mniejsze niż mój długonogi Szwagier a do tego - muszę czekać nie wiadomo ile na całkowite zdrowie zanim ich zobaczę
Cieszę się nieprzeciętnie i gratuluję Wam. Juuuhu! Będę przewijać Tymka!!! Nawet nie wiecie jak bardzo potrzebujecie specjalisty do spraw pieluchowych oj będę musiała tam wkraczać z interwencją regularnie...się obawiam Grasia wybrała same Bum Geniusy...jak oni sobie beze mnie poradzą ...? Jestem taka dumna i szczęśliwa! Buziaki dla dzielnej Mamuśki i całej rodzinki już w komplecie.
ps. Tymek narazie wygląda jak klon Jeremiego, także dziadziuś myślał, że sobie kpimy i pokazujemy mu nasze pierwsze zdjęcie Jeremka z sali porodowej w telefonie
Siostrzyczko!!! Tymuś prosi o wstawienie zdjęcia jak jest w pięknym nosidełku z waszego sklepu.On już nie może doczekać się dłuższych wypadów na spacer w tym cudownym wynalazku,bo wózek ( klasy prawie jak mercedes),który dostał od Tatusia nie bardzo przypadł mu do gustu. Polecam nosidełko małym Robaczkom,jast bardzo funkcjonalny!!!
Mamulka! Tymuś ma swoje pięć minut w temacie Beco jeszcze w tym wątku : viewtopic.php?f=37&t=228 Zapraszam! i na spacer też, bo moje Grace z dmuchawcami też już dojechało Spacer po Szerokiej w Toruniu to teraz praktycznie wyprawa ekstremalna, kostka rozrypana do na wylot i nawet Wasz Mercedes wózkowy mógłby nie polubić także cieszę się na tor z przeszkodami po toruńskim bruku z naszymi chłopakami w nosidłach. Ojjj...kusi mnie siostrzeńca pożyczyć, taka kuleńka pisklacza, kłębuszek szczęścia Nie mogę się posiąść z radości, że z nami jest.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum