O rany! Patrzę i patrzę i szukam swetra i myślę sobie "coś się Ewie pokręciło, chyba nie te zdjęcia załączyła!". I wreszcie mnie olśniło gdzie ten sweter Bosko
Dziewczyny! Dzięki, ale się zarażajcie i mnie nie onieśmielajcie. Polka potrafi! Sfilcujcie sobie coś tam i do dzieła Inspiracji dekoracji ciąg dalszy.
Tutaj, nowe życie dostały moje za małe spodnie...zakładam, że musiały się sfilcować ...
No przepiękne te dekoracje! Ja namawiam na dekoracje z masy solnej. Te aniołki są dodatkiem do prezentów, ale równie dobrze można je powiesić na choinkę.
Ale fajuśne!!! My wczoraj kupiłyśmy coś w rodzaju modeliny, Fimo i Miśka już wypiekała po kryjomu, wczoraj po nocy Melduję posłusznie, że zerżniemy pomysł! żywcem!
A ja w tym przedświątecznym zgiełku, to najchętniej bym się wkarowała pomiędzy te Aniołeczki i równie błogo pospała do Świąt, chociaż troszku.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum