Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
9 listopada zbliża sie wielkimi krokami ...Tort upiecze tradycyjnie Tatuś . Mama przystroi dom balonami ... Jasiu zdmuchnie świeczki a ja sie zapłacze....
mam dużego syna ..mam syna który ma już swoje tajemnice i woli sie nimi dzielić z tatą a nie z mamą :( Mam już w domu kolejnego mężczyznę który goli sie maszynką elektryczną ....
eh...jakoś mi tak smutno że dzieci tak szybko rosną :(
Temat postu: Re: Jasiu kończy 3 latka ...9 listopada
Wysłany: Pon Paź 27, 2008 10:15 pm
Bieeedronka! Ty Szczęściaro! Tort Tausia!?! są takie?
Prosimy o zdjęcie! To jest wydarzenie!
Rozumiem Cię. Wyłam jak Bóbr jak Misię mi do przedszkola przyjęli. Życzę Ci, żeby tak już zostało z tymi tajemnicami i z tatą. Naprawdę!
A ja mojemu Jeremkowi będę ściągać buciki, żeby nie miał wyjścia tylko w chuście siedzieć ;-) u mamy, a jak..!
A tak swoja drogą to Bóg w listopadzie fajne dzieci rozdaje. Ja mam dylemat z tymi urodzinami, bo mi zegar biologiczny zdecydowanie reglarnie cyka i ...mam dwójeczkę w tym samym dniu, co oznacza, że 23 listopada mam dwa Skarby do uszczęsliwienia. w zeszłym roku były dwa torty i dwie imprezy i ja ...jeden wielki beton. Szczęsliwy po uszy, ale beton, co tu dużo mówić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum