Dziewczyny! Biedronka jest skromna, także sama się nią pochwalę
Przyszedł czas by kolejna z nas spełniała swoje marzenie i widziała je nie tylko w swojej głowie ... Ot i czas na Biedronkę ! Ma kobiecina przepiękną stronkę !!!
Dziewczyny, byłam przy niej jak robiła tu sobie w Warszawie kurs Trageschule i sama miałam frajdę oglądać w niej tyle radości, zaangażowania i miłego zmęczenia, że aż człowiekowi serce rosło Całym tym wyrośniętym serduchem się cieszę i życzę, żebyś skutecznie zarażała, ogrzewała, w pasji wzrastała i nie przestawała! Powodzenia i rąk pełnych roboty! Ochustuj tam co po świecie jeszcze nie chodzi , niech Ci rąk braknie, bo o serducho i energię to się nie martwię
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
czytała to już z 3 razy i łza mi sie w oku kręci i nie wiem co napisać
dziekuję Ewciu w wiare we mnie i za nowinkę bo pewnie sama bym nie napisała Jestem szczesliwa bo robie to co kocham i to w co wierze cała sobą . Mam nadzieje że pomoge wielu rodzicom
stronka cały zcas pracuje i bedzie ulepszana z dnia na dzień
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum