Iwka! Znowu mnie pocieszylas ). U nas dopiero 10 tydzien i to od ostatniej miesiaczki, bo jajeczkowanie totalnie przeoczylismy idac na tzw. zywiol Mam nadzieje, ze mi tez przejdzie. I musze powiedziec, ze Cie podziwiam. Znowu sama instynktownie podejmujesz najsluszniejsza dla swoich dzieci decyzje, sprzeciwiajac sie radom lekarza. A wiem, ze to musialo byc trudne. U mnie juz same naciski w rodzinie sprawiaja, ze mam poczucie iz wyrzadzam nam wszystkim straaaszna krzywde. Bo przeciez szwagierki, ciotki, siasiadki i inne wszystkowiedzace jak zaszly w kolejna ciaze to od razu odstawialy, bo lekarz tak kazal... i teraz oczywiscie kazdy ma jakas "dobra" rade do dodania...ufff
Dziewczyny, ja spotykałam sporo mam, które z dużym brzuchem karmiły jeszcze pierwsze dzieci i luz. Zdaje mi się, że możecie w sprawie takiej konsultacji/porady zadzw do Fundacji Rodzić po Ludzku
Dziewczyny!!! AAAAleee się podziało! Forum porzuciłam na kilka dni i co!!!?? Forum zaciążone!!! Niesamowite!!! Gratuluję Wam Mamuśki! Iwka i Agama gratuluję całym serduchem i cieszę się Wasza nowiną Maja urodziła się ak Misia miała 22 miesiące i teraz widzę, że to rewelacyjny pomysł na rodzeństwo, choć teraz nie miałam odwagi na powtórkę, bo zwyczajnie -jestem starsza i też inaczej przeszłam ciążę z Jereszkiem i już trójka, w tym nastolatki, mają inne i więcej potrzeb. Ja przestałam karmić, ale też i poczułam taką potrzebę, zwyczajnie posłuchałam ciała. Wiem jedynie, ze trzeba bardzo o siebie dbać, żeby mieć siłę i wszystkie budulce dla siebie i dwójki dzieci w jednym momencie. Mnie się i tak zbyt dobrze nie udało, nie dałam odetchnąc od siebie dentyście, non stop zęby siadały, połowa włosów wypadła i chyba raczej bezpowrotnie. Dogadzajcie sobie mądrze jak nigdy wcześniej. Pozdrawiam ciepło!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum