Jeremii zagląda do jaskinii piernikowych skarbów. W tym roku...postanowił uderzyć w baranki i zajączki... Samo narodzenie Jezusa, bez Zmartwychwstania, nie byłoby przecież niczym wielkim ... chłopak postanowił więc zadbać, żebyśmy nie stracili większego przesłania.
Załączniki:
021 skarby.jpg [ 45.61 KiB | Obejrzany 1824 razy ]
Jeden baranek...dwa baranki...trzy baranki.. bynajmniej, ani im do snu! Jeremi nie czuł presji podstawianego Mikołaja. Z chęcia do białego rana by wycinali
Rewelacja! Wiedziałam, że pieczesz! Czułam je aż na Wawrze! Oczyma wyobraźni widzę też, że cała kuchnia musiała być nieźle wylukrowana no i obowiązkowo - nowe wzory na Marysi ubranku
Mój kochany Jeremiaszku!!! Mam nadzieję,że oberwie mi się taki cudowny pierniczek od Ciebie.Może być nadgryziony przez Twoją słodką buźkę.Tobie wybaczę wszystko!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum