Uspokajam, że wyprawa jak najbardziej EKOLOGICZNA! Dodaję, że rumak w wersji ekologicznej stoi na tyłach, poza polem zagrożenia Sierść lwa 100% polyester! Konik? Pewno nawet koło bawełny nie leżał;-)
Obiecuję, że byłam weterynarzem i trza było Lwa szczepić bynajmniej, żeśmy Go nie ubili a Jeremi wykazał się nadzwyczajną odwagą jak na Dwuletniego Faceta! Przyznacie, że w kwestii stroju również
Siostra!!! Zdębiałam jak zobaczyłam Jeremirgo w akcji: Polowanie na lwy!!! Myślałam,że to Twoje zdjęcia z dzieciństwa. Ale nie,przecież Tata robił nam tylko czarnobiałe zdjęcia i to w wpozach ściśle wyreżyserowanych(przy choince świątecznej,u Babci na urodzinach,na kolanach u cioci i wujka etcc.) Wiesz,że Jeremiasz mnie rozbraja,ale proszę o bardziej męskie fotki,bo to jedyny nasz jak na razie Meńczyżna.(błędy w pisowni świadome). Pozdrawiam!!!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum