Jeśli masz na myśli te kulki cukrowane, to jest to imitacja cukrowanych jabłuszek jakie kupowałam do dekoracji na Boże Narodzenie. A jeśli myslisz o tych kulkach na górze torcika to są to bawełniane bodziaki zwiniete w różyczki
Popatrzyłam na torty, na minę Madzi i poryczałam się. Takie wzruszenie, tyle miłości, ciepła i wsparcia, ile daje baby shower jest niewyobrażalne, niezapomniane i po prostu brak mi słów. Każda kobieta w ciąży powinna móc tego doświadczyć - w całym swoim niepokoju o poród, o to, jak będzie itd - wpsarcie innych kobiet, mam jest najważniejsze!
Joa, ja też nigdy tego nie postrzegałam jako okazji do prezentów, a możliwości największego podbudowania przyszłej Mamy, naładowania jej baterii naszą kobieca energią Cieszę się, że dzieliłyśmy to doświadczenie po raz kolejny i było wyjątkowo, bo wyjątkowy to stan i wyjątkowe kobiety z nas załączam zdjęcie
Załączniki:
baby shower.jpg [ 121.72 KiB | Obejrzany 818 razy ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum