Witam! Podobają mi się pieluszki Fuzzi Bunz, są takie kolorowe i w stokrotki, ale nie wiem, czy są dobre. Teraz używamy Bum Geniusa z kieszonką, Wonderoos z kieszonką i bambusowe Tots Bots i przyznam, że Wonderoosy są nieco za duże na naszą małą, a Tots Bots tworzą odwłok i ciągle przeciekają (mam kłopoty z dopasowaniem otulaczy ). Jeśli używacie Fuzzi Bunz to proszę doradźcie czy warto w nie inwestować!
szczerze? Warto! Dla mnie są rewelacyjnie! Najbardziej podoba mi się ta innowacyjna regulacja bez napek. Wkładki są ciut cieńsze niż w BG czy Wonderoo, ale pupka bardzo zgrabnie wygląda. Zrobiłam porównawcze zdjęcia, ale właśnie padły mi akumulatory w aparacie; jak się tylko naładują to wrzucę
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum