Ja na nockę jestem za JBD. Dużo "przyjmie" ;) jakby co,(można dodać jeszcze wkładkę frote) i maluch nie czuje że ma bardzo mokro dzięki temu paskowi z organicznej wełenki.Teraz zamówiłam jeszcze BG bo podobno szybciej schną a i większy zapas pieluch daje komfort mamie bo nie trzeba się martwić że jakaś pieluszka nie chce doschnąć na czas.Ja mego synka nie przewijam w nocy więc zależy mi na dobrej pieluszce bo i jego i mój sen (nie wspomnę już o starszym bracie i tatusiu) jest dla nas baaaaaardzo ważny...
Rejestracja: Sob Paź 18, 2008 9:12 am Posty: 100 Miejscowość: W-wa
Dzisiaj mój synek przespał noc w BG+2 wkładki i obudził się suchy hurrrra! Myślę,że JBD też będzie ok, muszę to sprawdzić. Ja też zamówiłam BG-sy,w tej chwili mam tylko 2 sztuki i są super, schną bardzo,bardzo szybko. Wczoraj rano wyprałam pieluszki w tym BG-sy i wieczorem były już suche;-)
frotki imse po prostu uwielbiam! Chłoną rewelacyjnie i nie schną zbyt długo (pod warunkiem, że świeci słońce:)) Ja swoim pieluszkom doszyłam troczki i teraz się je wygodniej zakłada Flanelki też lubię, ale nie tak bardzo jak frotę Polecam bardzo
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Mamru! Cuuuudnie wyglądacie A pomysł z troczkami nawet mi przez myśl nie przeszedł, a jest genialny! Gratuluję -Fajna inwencja twórcza! Jak będziemy używać naszych frote Imse ( oby ) jeszcze raz, to sobie podoszywam do wszystkich.
Ewuniu! Dziękuję! I Ty z Jereszkiem równie pięknie!! A troczki polecam i z całego serca życzę ponownego ich użycia!!
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum