Zdecydowałam się napisać, że jest nowość od Imse - otulacz z samego PUL, czyli niepowlekany bawełną organiczną po zewnętrznej stronie, ale z tym samym ślicznym wzorkiem Zoo, czy safarii, który tylko bawełniane miały. Ma bardzo mięciutki PUL i nie taki śliski,foliowy jak wiele PUlowych otulaczy-cenne
Jaki plus PULa nad tym samym, ale powlekanym bawełną organiczną? PUL szybciej wyschnie, jeśli więc ktoś ma mało otulaczy i szybko muszą dosychać na wymianę, to ma to znaczenie. Poza tem bardzo mi się podoba, zdecydowanie bardziej niż biały, bo plamki się w nim chowają jak w gąszczu dżunglii
Otulacz PUL Imse w tym samym rozmiarze co PUL z organiczną bawełną- będzie mniejszy, np. S-ka PUL będzie w praktyce ciut mniejsza od S-ki z bawełną i panel rzepa w PULowych Imse jest węższy niż w bawełnianych Imse (dla mam, które chcą na sporo mniejszego malucha niż rozmiar wskazuje- używać i potem na maxa wykrzystać rozmiar, szerokośc rzepa ma znaczenie-im szerszy tym dłużej wykorzystywana rozmiarówka, bo na początek zapinać na "V", a przy wyrastaniu na samych brzegach rzepa zapinać).
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum