Rejestracja: Sob Paź 18, 2008 9:12 am Posty: 100 Miejscowość: W-wa
Właśnie przypomniało mi sie, że miałam dac znac co z tymi otulaczami. Chyba wszystko z nimi ok, tak na moje oko nic im nie dolega ale zauważyłam, że ten biały http://www.pieluszkarnia.pl/index.php?p ... ulacz-pul- i wełniany sa dla mnie najlepsze nigdy nic nie przeciekło, natomiast ten w paski i w zwierzaki często przeciekają, mam wrazenie,ze jakos tak szybko. Wełnainy nigdy mnie nie zawiódł, nawet w nocy pieknie sie spisuje, tu chyba chodzi o materiał z jakiego są wykonane, nie wiem jak to wytłumaczyć.
A ja mam małe pytanko: można suszyć otulacz na słońcu? Mam białe Imse Vimse. Jeden strasznie mi się pobrudził od marchewkowej kupki. Prałam go wiele razy w 60 stopniach ale bez skutków. Miałam nadzieję,że słońce go trochę wybieli. Ale skoro nie wolno suszyć na kaloryferze to może i na słońcu też nie. Co Wy na to?
Na Słoneczku możesz absolutnie suszyć, bez obaw. Słońce to jeden z najskuteczniejszych naturalnych wybielaczy choć nie wiem czy wygra z upartą z natury marchewką
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum