nie wiedziałam w którym miejscu o tym można więc piszę tu. dziewczyny możecie coś na ten temat podpowiedzieć? jak to jest z pływaczkami sprawdzają się? chodzimy z młodym na basen i zastanawiam się nad używaniem pływaczek (dobra forma?) używa się ich bez pieluszki czy z pieluszką?
Hej, myśmy pływały. Są bardzo fajne, używa się już bez pieluszki, bo chodzi tylko o to żeby utrzymały ewentualną kupę. Siku i tak wypłynie bokiem. W huggisach do pływania dzieje się to samo. Ja je lubię i czułam się bezpiecznie jak Zuzia w nich "pływała"
To ja też się pochwlę - w końcu przetestowaliśmy pływaczki. I to w ostatniej chwili bo są do 10 kg a młody 9,5 już dobił . Kupiliśmy juz parę miechów temu u Ewy i czekały na swój czas, a dokładnie aż rodzicom zechce się zabrać dziecko na basen.... I było suuuper. Nach nawet nie zamarudził, tylko chlapał rozkosznie i pluskał. I wyglądał w nich tak dorośle, bo pupcia taka malutka . Generalnie super sprawa, byliśmy na basenie na Oławskiej na Bemowie i pewnie jeszcze tam pochodzimy, wiec wkrótce czeka nas kolejny zakup AAaa co do samych majtów, to nie wiem jak utrzymuja zawartość bo nic nam sie nie przytrafilo, w każdym razie nic widocznego.. Ale sa super dopasowane przy nożkach i w talii, a jednocześnie nie uciskają nigdzie, więc myślę, że spokojnie utrzymałyby to i owo w razie wpadki...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum