Zarejestruj się • FAQ • Szukaj • Zaloguj się
Obecny czas: Pią Maj 18, 2012 1:19 am

Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy

Strona główna » Parada pieluszek » Producenci » Itti bitti

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Bitti D'Lish Snap-In-One

Napisz nowy temat Odpowiedz  Strona 3 z 3
 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3
  Widok do druku Poprzedni temat | Następny temat 
Autor Wiadomość
Magnuna
 Temat postu: Re: Bitti D'Lish Snap-In-One
PostWysłany: Sob Paź 30, 2010 9:10 pm 
Awatar użytkownika

Miejscowość: Hurghada
A moja do 5 m-ca spala jak aniolek bez zasiusiania od 8 wieczor do 7 rano!!! Jak skonczyla 3 tyg temu 5 m-cy to zaczela sikac w nocy na potege i przesikuje na wylot dwa Wonderoosy... Musze ja jakos w nocy zmienic, bo mala budzila sie z placzem w kaluzy..... A nie lubie tego robic w nocy, bo na cyca nie rozbudza sie, tylko "lunatykuje" ;-) a jak zmiana pieluchy, to od razu pobudka i wielkie oczy: "O Mama!!! Pobawimy sie?!!!" I mamy przynajmniej godzine z glowy....
Przyleca do mnie za 2 tyg IB, wiec zobaczymy jak sobie poradza z "Panna Siusiumajtka Nocna..."

auruma
PostWysłany: Pią Lis 18, 2011 1:08 pm 

kurcze, a moj Iwo ma już prawie 3 miesiące i nadal walczymy z wyciekami z IB i Tutto :( nie mam pojęcia jak to się dzieje... tym bardziej, że nie dotyczy to okolic udek tylko tak jakby z tyłu, ale bardziej na boku niż na środku.. Staram się tak je zakładać aby były maksymalnie dopasowane, ale też boję się żeby go nie ściskać za bardzo, bo już nie raz miał ślady na ciałku.. :( Zaopatrzyłam się w naprawdę spory zapas tych pieluszek no i martwię się co tu robić. Czy którejś z Was przydarzyło się coś podobnego?? macie jakieś sugestie?? Bardzo zależy mi na pieluchowaniu, ale naprawdę zaczyna mnie to powoli zniechęcać... :(

ewa
PostWysłany: Nie Gru 11, 2011 3:47 pm 
Awatar użytkownika

Może spróbuj wkładać zamiast wkładek z kompletu, zwyczajne prefoldy. Ja lubię właśnie z prefoldami Itti tutto używać, bo wkłady z zestawu potrafią dość znacznie odsuwać otulacz Tutto od ciałka i pozostaje przestrzeń, zwłaszcza gdy się boisz, żeby się na ciałku nic nie odciskało, gdzie siusiu może nawet przesiąknąć z przodu, po brzuszku na plecki.
Nie zniechęcaj się też, zobaczysz, że na dłuższą metę się Wam obronią, że im później, tym bardziej je będziesz lubić.
pzdr ciepło

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  Strona 3 z 3
 [ 23 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1, 2, 3

Strona główna » Parada pieluszek » Producenci » Itti bitti

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość