Witam serdecznie Piszę aby zapytać czy tylko ja mam problem z szorstkością pieluszek czy jest to problem z którym walczą też inni rodzice? Wszystkie pieluszki (flanelowe, frotowe imse vimse i bambusowe bambinex) są strasznie sztywne po wypraniu i wysuszeniu. Dodam że bardzo dokładnie stosuję się do zaleceń producentów, do prania dodaję odmierzoną ilość proszku nappy fresh +łagodny detergent do prania ubranek niemowlęcych. No i efekt...szorstkie nieprzyjemne w dotyku i po pół roku użytkowania strasznie sprane, miejscami przetarte pieluszki. Do "ręcznego " zmiękczania, czyli miętoszenia pieluch w rękach nie mam już siły. Proszę o rady i opinie, jak Wy radzicie sobie z szorstkością (a może ten problem Was nie dotyczy) . Ogólnie pomóżcie! Pozdrawiam serdecznie mama 7miesięcznego Janka:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum