Jak w temacie. Cena kusząca. Miał ktoś te pieluszki? Jak się sprawują jesli chodzi o chłonność i czas schnięcia w porównaniu np.: do muślin 75gr Imse Vimse i/lub tetrowych bambusowych Kikko?
Schną porównywalnie długo. Imse muśliny nie są wybielane i są z organicznej bawełny, te są z konwencjonalnej bawełny. W zasadzie największa dla mnie różnica jest w tym ,że muśliny stają się bardziej miękkie z każdym praniem i staje się to relatywnie szybko. Tutaj na ten proces musisz dłużej czekać i nie osiąga nigdy takiego stopnia miękkości jak musliny Imse czy tetrowe bambusowe Kikko. Te będą bardziej pomarszczone, ale mięsiste i chłonne, a lux Kikko się atk nie pomarszczy, ale i mniej mięsisty pozostanie.
Dziękuję za odpowiedź. Na razie ich nie próbowałam, za to:
chciałam przy okazji wystawić 6 z plusem pieluszkom tetrowym z bambusem firmy Kikko (białym sprzedawanym w trójpaku, wymiary pieluszek 70x70 cm). Wciąż nie mogą się zdecydować, które bardziej kocham muśliny IV czy te pieluszki
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum