Tymek już na Świecie!!!! Ujrzałam mojego siostrzeńca 2 tygodnie po jego urodzeniu i wyposażona w zapewnienia specjalistek chustowania, że jest ok. w Beco go nosić, o ile całkowicie ciasno, noszonego jak druga skóra, z wkładką dla noworodka, spróbowałam Cuuuudowne uczucie! Przylegał i był tak blisko i czułam się bezpiecznie, miałam wrażenie, że on też. Po próbie, czyli i po zrobieniu tego zdjęcia, zmieniliśmy ułożenie wkładki w środku, bo Tymek mierzył 63 cm przy urodzeniu, także długaśny chłopak i jak wkładka była maksymalnie krótka, Tymuś za bardzo wystawał ponad nosidło. Przez wydłużenie wkładki ( rzep pozwala na spory manewr) Tymek obniżył się i główka miała całkowite wsparcie, a tak właśnie powinno być jak jeszcze nie trzyma główki.
Załączniki:
205TYMEK.jpg [ 115.88 KiB | Obejrzany 2159 razy ]
213 TYMEK.jpg [ 111.16 KiB | Obejrzany 2158 razy ]
Zdążyłam Siostrę porosić w temacie CICIA GAGA,żeby wstwiła zdjęcie Tymka w nosidełku,bo nie zauważyłam,że już dawno to zrobiła. Jak już wcześniej pisałam nosidełko jest super.Tymuś dostał od Taty wózek klasy mercedesa,ale totalnie go olał( przepraszam za wyrażenie) na rzecz nosidełka.Cóż,powiem krótko POLECAM!!!
Cudnie, nie moge sie napatrzec na takiego przytulonego bobasa A my juz czekamy na swoje beco... dodam, ze z utesknieniem - ale chodza sluchy, ze dzisiaj juz do mnie wyslany zostal
Chciałam jeszcze raz podziękować mojej Pieluszkowej Siostrze Ewce, za wyposażenie mnie w prześliczny i super praktyczny nosik BECO.Każdego dnia odkrywam dobrodziejstwo tego praktycznego nosika,tym bardziej,że TYMUŚ( prawie 7 tygodniowy) nie znosi jazdy w wózkowej płaskiej gondoli.Tymuś jest ze mną wszedzie i nie muszę martwić sie o łamanie barier architektonicznych,żeby wejść do sklepu,urzędu,czy do lekarza.Spacery są przyjemnością,a ja czuję się z maluszkem przy secu bosko.
Załączniki:
tymek w beco.jpg [ 95.13 KiB | Obejrzany 2004 razy ]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum