Nadeszły do nas wreszcie długo wyczekiwane nosidełka Beco. Jeśli ktoś nie wie, o czym mówię to można zajrzeć tutaj->http://www.becobabycarrier.com.
Kilka fotek do zilustrowania:
Załącznik:
Załącznik riverbaby400.jpg nie jest już dostępny
Załącznik:
Załącznik avery400.jpg nie jest już dostępny
A poniżej praca u podstaw:
Załącznik:
Komentarz do pliku: Wzór River riverbaby400.jpg [ 126.88 KiB | Obejrzany 2504 razy ]
Nosidełka są naprawdę fantastyczne (przypominam, że piszę ja czyli Radek, nie używam słowa "fantastyczne" na codzień:)) Po obejrzeniu filmu instruktażowego mój zachwyt jest jeszcze większy. Wszystko genialnie pomyślane i do tego naprawdę ładne.
Radku, poproszę mnie wpisać na listę oczekujących na to boskie nosidełko. Chyba, że macie jedno na zbyciu to biorę od ręki
Moje cudowne 10 kg do noszenia (w załączniku) również czeka a nie z niecieliwością, bo niechętnie rozstaje się z ramionami mamy ale z pewnością chętnie by im ulżył Nosidełka wyglądają powalająco i już wyobrażam sobie jaką radochę z niego będziemy mieli z Maksiem
Ps. Jaki jest czas oczekiwania?
Pozdrowienia
Załączniki:
Zdjęcie098II.jpg [ 43.6 KiB | Obejrzany 2467 razy ]
Jak się nosi Jeremiaszka dopiero zeznam jutro. Małżonka moja postanowiła obejść swoje urodziny 17-te z przyjaciółką w Budapeszcie i dopiero wraca jutro rano...
Dodam, bo były pytania, że nosidełko jest jednorozmiarowe.
W opisie nosidełka w sklepie zamieściłem w trzech odsłonach film instruktażowy. Jeszcze jest tylko po angielsku ale przymierzam się już do polskich napisów. Choć jak zobaczycie komentarz jest w sumie zbędny...
Rejestracja: Sob Paź 04, 2008 2:34 pm Posty: 130 Miejscowość: Sobótka - tam gdzie mieszkaja czarownice
radek napisał(a):
Jak się nosi Jeremiaszka dopiero zeznam jutro. Małżonka moja postanowiła obejść swoje urodziny 17-te z przyjaciółką w Budapeszcie i dopiero wraca jutro rano...
Moje drogie Dziewczyny ! Poproszę przepis na Bliźniaki!!!! Migiem najlepiej! Nosidła sa przepiękne, ale jeszcze nie znam nikogo kto mógłby sobie pozwolić na dwa, a ja tymczasem nie umiem wybrać i oczywiście po dłuuugiej i trudnej selekcji zeszłam do drastycznie trudnych dwóch kandydatów. Wygląda na to, że tylko nowe Bliźniaki pozwoliłyby mi na taki przekręt... Radek podziela mój podziw, wręcz mi już pięty przerasta....raz pierwszy w życiu-melduję posłusznie gorzej z chęcią na Bliźniaki...
Witam ,oglądałam właśnie te cudne beco.faktycznie fajne.właściwie to jak manduca, albo mei tai z klamrą. ja jednak zostanę z mym hajda mejtajem,bo podejrzewam,ze cena beco mnie powali..pozdrawiam wszystkich noszących:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum