pytanko mam - wrzuciłam je tez pod Imsee Vimse ale boje się że nikt sie tam do niego nie dogrzebie zbyt szybko czy można w otulacz Imsee Vimse ten pięęękny w paseczki używać formowanek z bambinexu( bambusowych) i kikko? Chcę zrobić zakupki a nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi
Witam! Co prawda nie używam tego otulacza,ale z tego co wiem to w otulacze można wkładać każdą pieluszkę,począwszy od tetry.Jeśli to otulacz rozmiarowy,to i pieluszka powinna być w podobnym rozmiarze a będzie wszystko ok. Ja mam otulasze 'wonder wtaps' na cały okres pieluchowania i wkładam w niego każdą pieluszkę potrzebującą otulacza. Pozdrawiam!
_________________ Miłość prawdziwa zaczyna się wtedy,gdy niczego w zamian nie oczekujesz. A. de S.-E
JA w otulaczu Imse w paseczki używałam frotte Imse, flanelki Imse, składane muśliny, BAmbinex formowanki frotte, Bambinex mikrofibrowe, Stretchies, Flexi tots i wszytsko wchodziło, o ile tylko nie będziesz próbowała włożyć pieluszki od 10kg w otulacz S bo pamiętaj, że ważne, żeby pieluszka Ci ładnie siedziała cała w otulaczu. Nie udaje mi się dużych przeszywanych Kikko i przeszywanych Tetro, bo za spora rozpórka się robi, nawet to, że otulacz pomieści, jedynie za szeroko i grubo się robi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum