Jestem zachwycona wyglądem Liczę na to, że Jeremi sie jednak kiedyś posika nocą i będę mogła przekonać , że ich uroda to tylko pierwsza urzekająca zaleta. Zachwyciłam się czekoladową i nie odeszłam bez niej ... ma się tą słabość do gorzkiej czekoalady Moim zdaniem fenomenalny pomysł z dopinaniem wkładek, materiał cudny, zgrabna jak mało która i wiem tylko, że na bardzo duże dzieci czasem potrafi być krótka. Wiecie coś więcej z praktyki?
My mamy kilka Itti Bitti , powiem tak, zachwycona byłam od samego początku. Malutkie, zgrabniutkie i miłe w dotyku no i te kolory.... Z moich doświadczeń wynika że kiedy maleństwo ma tendencję do zaczerwieniania i odparzeń - to dość szybko dzieje się to w Itti Bitti . Ja je bardzo lubię, za to mój mąż używa ich jako ostatnich - twierdzi że szybko przemakają, no i może coś w tym jest...chociaż, chyba zależy to raczej od intensywności siku . Generalnie jestem bardzo za, nie wiem tylko jak długo będziemy ich mogły używać, bo choć nap mają dużo - do regulacji, to są niezbyt duże (na długość). Moja mała ma niecałe 11 miesięcy i w tej chwili są na nią idealne, ale co będzie później...mam taką cichą nadzieję że później będzie nic nie będzie, to znaczy będzie nocnik...
Suuuper, że tak dokładnie opisałaś Dziękuję Ci Nyuszi Nawet przy pieluchach, my jesteśmy całe "my", a faceci facetami - dla nich technologia, funkcjonalność, dla nas estetyka, urok przysłania wszyyyystko! Życzę, zeby było dokładnie nic Wam potrzebne Serdeczności!
i my mamy kilka pluszaków w stosiku pieluszkowym cudne pieluszki, zgrabne niesamowicie. Nasza pediatra jest nimi zachwycona, i jak przychodzimy na wizytę to pierwsze co słyszę, to tekst czy dzisiaj też będzie mogła sobie pomacać tą futerkową pieluszkę Osobiście natomiast nie lubię AIO, bo strasznie długo schnie (już wolę BG AIO), ale SIO super! ot i moja mała śpiąca Królewna:
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Mamru - słodziaczek Twoja mala i to jeszcze w takich cudnych kropach .
Ewa - my mamy tylko jedna SIO i bardzo ja lubie. Jest zgrabniutka, dobrze chlonie i jeszcze zadnych przeciekow nie mielismy, nawet w nocy (to chyba jedyna nasza wielo bez nocnych przeciekow ...). Pomysl z dopinkami jest swietny bo mozna sobie regulowac chlonnosc poprzez odpowiednia ilosc wkladek i mozna tez uzywac jako otulacza. Ja tak robie jak zasika wklad a ja chce jeszcze nacieszyc oko zgrabniutkim tyleczkiem to po prostu pakuje tam tetre . Przez to, ze jest taka mala, mozna ja spokojnie pakowac pod spodenki, pod ktore czasem nie wchodza otulacze z formowanka - to tez plus!
Dzięki Dziewczyny a pozycja spania jak dla mnie rewelacja chyba sama zacznę tak sypiać
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum