Własnie kupiłam otulacze Imse Vimse (fox, pul i wełniany) i jestem baaaardzo zadowolona z jakości jaką reprezentują produkty tej firmy.... przyznam, że na początku trochę się wzbraniałam przed nią, jej produkty wydawały mi się droższe od tych z innych firm. Ale ta jakość jest warta swojej ceny. Mam na myśli zarówno wygląd i jakość użytych materiałów, jak również użyteczność i skuteczną ochronę jaką dają te otulacze. Polecam rozmiarowe otulacze Imse... może wychodzą trochę drożej (niż one size) ale np.: Bambinex one size "może się schować" przy rozmiarowych, świetnie dopasowanych Imse Vimse z ich zakładkami na udka
masz rację ja też jestem wielką fanką imse vimse, świetna jakość i wykonanie, otulacze na lata! Moje otulacze były na pupkach już trójki moich dzieci i zostawiam dla kolejnych
_________________ "Miłością jest... przemierzanie pokoju w nocy, aby kołysanką i ciepłymi słowami utulić Ciebie płaczącego wtedy, kiedy całe moja ja pragnie odpocząć..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum