Temat postu: MEI TAI -SWIETNE DLA JUZ SIEDZĄCYCH DZIECI
Wysłany: Pią Maj 20, 2011 2:48 pm
polecam wszystkim mei tai.gdy mój babel był mały nosiłam go w bondolino.teraz przeszlismy na mei tai. jest swietny.kupiłam na all.taki ładny z orientalnym wzorem/mei tai HAJDA-dobra cena!i ta Pani przemiła/. nie wiem,czy kazdy mei tai taki jest,ale w tym mój synek wcale sie nie poci i jest nam obojgu mega wygodnie. w mei tai nosisz na plecach, przodem i na boku.nie zajmuje duzo msca.
Temat postu: Re: MEI TAI -SWIETNE DLA JUZ SIEDZĄCYCH DZIECI
Wysłany: Śro Maj 25, 2011 11:01 pm
Ja noszę w Hop Tye- to takie pochodne Mei Tai szyte przez Hoppediza. Ja nie czekałam aż Malutka zacznie siedzieć, a to dlatego, że w tym nosidle udaje się zwężyć panel na najwęższy z możliwych, także nóżki prawie noworodkowe mogą wystawać poza panel, bez dodatkowej noworodkowej wkładki. Oczywiście siedzącego maluszka też frajda nosić. Mój mei tai jest tak mięciutki, cieniutki, że latem pewno będę jeszcze częściej po niego sięgać. Mój to Marakesh i uległam mu głównie ze względu na kolory... fiolet z trawiastą zielenią Hop Tye
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum