Czy ktoś używa tych pływaczków? Mam rozmiar 5-7 kg i idę w niedziele na basen i nie jestem pewna czy mogę je bezpiecznie używać - czy nie przeciekają etc... ponoć taka wpadka kosztuje rodzica 1500 pln
Nie mów! czy to regulacja tego basenu, czy prawo, że rodzic musi dopilnować, że kupki się nie zdarzą? Tylko jestem ciekawa..a co do pływaczek, to "tak"- absolutnie się nam sprawdzają, nie zdarzyło się by coś wypłynęło. Są mamy, którym kilka razy się kupka zdarzyła i też pieluszka nie pozwoliła na wypadek. pzdr ciepło
nie wiem czy to prawo czy regulacja danego obiektu [podejrzewam, że to drugie]... u nas na szczęście do testowania nie doszło - bo mała w wodzie jakoś nigdy kupki nie chciała zrobić - ani w basenie, ani w wannie
Hej, używa się same, a z ewentualną kupą szczęsliwie w modelu Imse Vimse odpina się z boczku i ściąga majteczki, a kupkę spłukuje. Jeśli zdarzy się to w jednorazówkach, też jakoś trzeba sciągnąć z kupskiem, a podobno nie ma odpinanych boczków Jak będzie siusiu, to jeśli dobrze wagowo dopasowane, to także wylejesz po odpięciu z boku, ale jeśli luźne, to szanse są, że może wypłynąć, wymiecione przez wodę przy luźnych ściągaczkach. Nie może mieć obciążającego wkładu w środku, bo maluszek gdy się uczy pływać i świadomości wody, musi mieć zapewnione naturalne zanużenie, a nie balonik czy cegiełka. pzdr ciepło
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum