Hej dziewczyny, polecam dla starszych (tzn chodzących) dzieci trenerki na spacery http://www.pieluszkarnia.pl/index.php?k ... -z-pieluch Ja używam je już dłuższy czas - inne imse wciąż też, ale powiem Wam, że z trenerkami jest bardzo wygodnie w terenie tzn przewijam Zuz na stojaka na ławce - w chwili przerwy między bieganiem. Po sikaniu nie przemywam jej wtedy, tylko zmieniam gatki i puszczam dalej :) Kiedy chce kupe to mówi i idziemy na kibelek, więc nie mam stresu, że w czasie takiej zmiany na ławce wypadnie jakaś niespodzianka... aha, tylko do trenerek wkładam wkładkę z tetrówki, bo Zu duuużo sika i same trenerki by mi przeciekły. A i druga rzecz, o której warto pamiętać to rozmiar - ja wybrałam 13-17 bo kiedy kupowałam Zu ważyła już ponad 11kg i myślałam żeby kupić rozmiar przyszłościowy no i przesadziłam - nie wzięłam pod uwagę, że waga Zuzi się zatrzyma na 12,5 kg i będzie stała :) Dajemy spokojnie radę, ale mniejsze pewnie by były ciut wygodniejsze.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum