Wiem, wiem zima dopiero się zaczyna ale ponieważ uzależniona jestem od zaglądania na strony z pieluszkami zastanawiam się co ubierać na lato? Czytałam na innym forum, że dziewczyny odradzają mikropolarku przy pupie a ja najwięcej mam kieszonek z mikropolarkiem . Ponieważ zbliżają się święta to mogę jakąś listę pieluszek ŚW. MIKOŁAJOWI wysłać a nie wiem co wybrać. Proszę o pomoc.
Ja sobie właśnie sprawiłam Bum Genius w serii Artists Series http://www.pieluszkarnia.pl/product-pol ... -snap.html To zdecydowana perełka i wyjątkowy prezent. Jest rewelacyjna i jeśli nie chcesz mieć wersji z polarkiem, to możesz mieć z organiczną bawełną w środku, AIO, tak jak moja. Jutro będą dodane w Pieluszkarni.
Załączniki:
black little.jpg [ 23.94 KiB | Obejrzany 791 razy ]
street jungle little.jpg [ 30.37 KiB | Obejrzany 791 razy ]
Ja polecam, bo mikropolar BG jest bardzo cienki, bez włosków i daje uczucie suchości, izolację wilgoci, co latem jest cenne. W takim przypadku wersja organiczna BG, czyli AIO nie będzie naj, chyba że zakładasz przewijanie zaraz po zasiusianiu, żeby kontaktu z wilgocią nie było. Ja przewijam za każdym razem, nie chcę żeby maluszek w siuśkach siedział, nie czekam na kolejne posiusianie, mimo że pieluszka pomieści tyle płynu, ale jednak, więc mnie jest obojetne czy dająca uczucie suchości kieszonka czy bawełniany BGenius.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum