Witam, W maju zostanę szczęśliwą mamą i chciałabym zastosować pieluszki wielokrotnego użytku tylko nie mam pojęcia jakie pieluszki mam wybrać. Na pewno stawiam na wygodę i oszczędność. Czytałam o pieluszkach z kieszonką oraz All in side ale nie wiem czy te pieluszki są dobre do noworodka. Jakoś nie przekonały mnie otulacze i pieluszki skłądane czy formowane. Proszę o poradę.
Ja przetestowałam przy takim maluszku właśnie formowanki plus otulacz i mogę polecić. Ilość kupek jest duża więc nie jest szkoda gdy każdą wyjmuje się poplamioną , bo można je potraktować wyższą temp. aby pozbyć się plam. Kieszonek to byłoby mi trochę szkoda. Poza tym na początek nie jest potrzebna duża chłonność. Mnie ten zestaw się sprawdził.
Witam moj synek ma 7 mies. Chcialabym przejsc na pieluchy wielorazowe. Proszę doradzcie co ile jak bo jestem zielona w temacie. Czytałam troszkę na pieluszkarni i nadal jestem ciemna. Lepsze z kieszonka All in one jakie HELP
Aginia, ja używałam formowanek Mothercare. Niestety nie znam IV, ale z tego co widziałam są jeszcze bardziej chłonne niż te których używałam. Czasem stosowałam też tetrę. Mogę polecić też otulacz IV. Sprawdził się rewelacyjnie. Dużo lepiej pakowało się w niego maluszka niż w te Bambinexu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum