witam! mam pytanie co wam sie najlepiej sprawdza na dłuższe spanie?? mój maluszek (3 miesięczny)śpi około 8 godzin w nocy i każda pieluchę przesikuje:/ czy macie jakieś sprawdzone sposoby lub odpowiednią pieluszkę do zadań specjalnych;)??
U półroczniaka formowanka bambusowa Bamboozle Tots bots (plus otulacz rzecz jasna). Zazwyczaj mały się budzi na jedzenie i go przewijam wtedy, ale jak mu się zdarzy spać 8 godzin to ta pieluszka bez problemu wytrzymuje. Co prawda można ją po takiej nocy wyciskać niemal, ale nic nie przecieka
Formowanka FluffyFly jest bardzo chwalona przez Mamy w sklepiku! Daje radę na noc nawet u 1,5-rocznych Brzdąców. A u niemowlaka można jej użyć "trzy" razy: jako całościową formowankę (zmniejszając rozmiar napami z przodu i wypinając wkłady ze środka), a potem kolejne dwa razy dodając dodatkowe wkłady na wierzch na prefolda lub tetrę. A u nas osobiście na noc wygrywał skromny zestaw muślina+wkład Flip "mam sucho"+otulacz - nigdy nie zdarzył się przeciek:) Może dlatego, że Michał jest szczupły i niewiele siusia nocami. Dziś nawet wystarczyła mu pieluszka BumGenius, która ma przecież wcale nie grube wkłady..., ale rodzice po prostu zapomnieli założyć coś bardziej chłonnego ))) Ula
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum