Ja też gdybym mogła kupiłabym wszystkiego po troszku, ale jak na razie z tego co przetestowałam - kieszonki, SIO Close Parent, Tetro z paskiem sumo to na razie najbardziej dla mnie sprawdzają się Close Parent - SIO, dzięki podwójnym falbankom. Rozważam teraz zakup szortów, ale mam obawy - czy nie uciskają nóżek i w pasie - zwłaszcza przy 10+kg [rozmiar 6-12kg] - córeczka waży już 8,5kg i czy wełna mi nie przemoknie [bo w Tetro jednak się to mi zdarzało]... Drugie pytanie czy opłaca mi się kupować kolejny otulacz na kilka miesięcy - w wakacje zamierzam jak najczęściej puszczać dziecko bez pieluchy i powoli odpieluchowywać. Już mała nie robi kupki w pieluchę, tylko czeka grzecznie aż ją wysadzę [od miesiąca z kawałkiem]... dni też się zdarzają suche [ale też i takie gdzie do południa idą 3 wkłady]... nocki rożnie, ale w nocy ani jej nie wysadzam, ani nie przewijam [jakoś nigdy nie było takiej potrzeby]
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum