Witam, jestem mamą 2 miesięcznej dziewczynki i od pewnego czasu zastanawiam się nad pieluchami wielorazowymi. Chciałabym kupić narazie jedną kieszonkę z dodatkowymi wkładami aby przetestować czy w ogóle dam radę. Zastanawiam się nad FUZZI BUNZ PERFECT SIZE i nad BUMGENIUS one size V3 ale czytałam na forum, że ONE SIZE dla maluszków są duże i od tego momentu się zastanawiam na wyborem. Wole ONE SIZE bo wystarczą na dłużej ale zależy mi na zgrabnym wyglądzie pieluchy na moim maluszku. Dlatego proszę o Waszą opinię na temat pieluszek ONE SIZE czy rzeczywiście są duże. Moja córunia ma 5 kg.
Od 5 kg spokojnie można już zakładać pieluszki one size.
mam BG v3 - jestem nim zachwycona (idealnie sprawdza się na noc), ale ostatnio sama zastanawiam się na FB one size ze względu na te gumeczki przy nóżkach, bo napy z przodu przy wierzgającym dziecku potrafią strzelać co utrudnia zakładanie pieluszki.
ogólnie na próbę polecałabym więcej pieluszek (ze trzy) żeby móc chociaż trochę je pozmieniać, bo tak się raz założy i trzeba czekać dzień czy dwa aż znów będzie można jej użyć, a jednak cały cymes pieluszek wielorazowych to możliwość ich zmieniania - ja osobiście to uwielbiam!
możesz też spróbować kupić jeden otulacz i kilka pieluch formowanych na próbę. kupienie jednej pieluszki jest wg mnie ciut bez sensu, bo za wysyłkę i tak trzeba zapłacić, a nie zobaczysz jak to jest z tymi pieluchami.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum