Jestem posiadaczką Tots Bots wersji bambusowej. Pieluszki są dość chłonne(zwłaszcza gdy użyje się dodatkowy wkład) i bardzo miłe dla skóry. Wysychają na grzejniku jeden dzień, jeśli się je co jakiś czas poodwraca. Na wolnym powietrzu trwa to dłużej. Niestety nie mam porównania z innymi, bo póki co tylko te pieluszki posiadam. Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni;-))
A ja, tak jak nie jestem fanką otulaczy Tots Bots PUL, tak jestem ogromną fanką trenerek totsa. Strasznie chciałam mieć ich grochy i gwiazdeczki, ale nie zamieniłabym na otulacz Imse, za to trenerki-super! co najwazniejsze, to, że szybciutko schną. Trenerki Imse Vimse są bez konkurencji, za to niemiłosiernie długo schną i fajnie jest mieć na co mozna liczyć po paru godzinach schnięcia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum